Zo is Sasagar begonnen

In 1997 was de oprichter bezig met zijn taxi werkzaamheden. Binnen zijn omgeving deed hij incidenteel transport opdrachten voor vrienden en familieleden. D e vraag naar zijn transport diensten namen toe, zodoende is hij met zijn vrouw en broers aan tafel gaan zitten om een transport bedrijf te beginnen. Met de intentie, de beste en harmonieuze logistieke dienstverlener te worden.

Als een familie bedrijf zat de harmonie tussen opdrachtgever en werknemer altijd erin. Een warm team die vele geadresseerde heeft mogen blij maken met haar bestellingen.

Wordt u de volgende die zijn geacteerde voorziet van de beste dienstverlening?

Visie van Sasagar

Uw bestellingen bezorgen is onze levens roeping. Zo streven we naar een efficiƫnte logistieke keten voor haar opdrachtgevers. Zodat uw klanten de beste ervaring kunnen ontvangen van uw dienstverlening.

Uw verjaardagskaart, het onderdeel voor uw oldtimer, de medicatie van uw moeder of een nier van een acuut patiƫnt. Sasagar staat voor u klaar.
In weer en wind zorgt ons team ervoor dat uw bestelling onder de juiste condities op het juiste moment bij de geadresseerde aankomt.

Waar een wil is een weg, waar een weg is Sasagar!

Versterk het team

Sasagar biedt op elk moment passende logistieke oplossingen voor de klant met de juiste service, professionaliteit en gedrevenheid van het team. Het is een hechte familie die zich hard maakt voor het werk en het met passie uitvoert. Als bezorger ben je van groot belang bij Sasagar. Mede dankzij jou maken we het verzenden en ontvangen voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk. Word pakketbezorger! Op zoek naar een actieve baan met veel vrijheid, klantencontact en waardering? En waar je ook nog eens fit van wordt? Dan is pakketbezorger de ideale baan voor jou!

Wat kun je verwachten?

  • Parttime of fulltime werken
  • Veel vrijheid
  • Geen baas die op je let
  • Veel verantwoordelijkheid
  • Lekker in beweging
  • Blije klanten