Spoed

Snelheid is de belangrijkste factor als het gaat om een spoedzending van een pakket in Nederland. Daar leggen wij dan ook de focus op. Bel ons nu direct als u van ons sneltransport gebruik wenst te maken. Onze chauffeurs staan al gereed in de startblokken en wachten op een seintje om te vertrekken. Met gezwinde spoed halen wij uw pakket om daarna zo vlug als kan op de bestemming aan te komen. Als expert in sneltransport kennen wij de snelste wegen die van A naar B leiden. U mag er dan ook op vertrouwen dat wij de snelste route nemen.

Medicatie

Bij het verzenden van medicijnen en andere farmaceutische middelen zijn verschillende uitdagingen. Om de kwaliteit van medicijnen te waarborgen is het bijvoorbeeld essentieel om condens tijdens de verzending direct op te vangen. Daarnaast is het belangrijk dat medicijnen langdurig op temperatuur gehouden worden.

Sasagar helpt apothekers, ziekenhuizen en andere bedrijven binnen de farmaceutische sector bij het transporterenva medicijnen.

Zelfde dag

Dezelfde dag bezorgd is een bezorgoptie waarbij bestellingen die vandaag geplaatst zijn voor lunchtijd, dezelfde avond nog tussen 17.30 uur en 22.00 uur thuisbezorgd worden. Je speelt hiermee in op de behoefte van je klanten.

Geconditioneerd

Bij het verzenden van mediactie en bederfelijke producten zijn verschillende uitdaginen, om de kwaliteit te waarborgen is het belangrijk dat de transport met de jusite tempratuur plaats vind. Zo beschikkt Sasagar over een wagenpark met de mogelijkheid om haar voertuig te conditioneren tussen +20°C en -20°C.

Overnight

Overnight zendingen die extra zorg nodig hebben, dat is onze specialiteit. Zoekt u een partner voor het versturen van uw B2B zendingen en kunt u niet uit de voeten met de service en/of de kwaliteit die de grote pakketdiensten u bieden, zoek dan niet verder.

Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van zakelijke zendingen, bij ons ligt uw zending niet tussen alle andere door consumenten bestelde pakketjes. We kunnen goed uit de voeten met kwetsbare zendingen, zendingen met lengtes tot wel 600 cm, vervoer van afgemonteerde fietsen of gewoon uw goed verpakte doosje die morgen geleverd moet worden.

Kunst

Kunsttransport, het omgaan met muziekinstrumenten of kunstvoorwerpen, vraagt een speciale aanpak, speciale materialen en volledige toewijding. Een aanpak die veel verder gaat dan het feitelijke kunsttransport alleen. Elk object is uniek en vraagt een eigen procedure, met bijzondere zorg en aandacht.

Opslag & warehousing

Als logistiek dienstverlener beschikken we over een state-of-the-art opslaglocatie in Tilburg en kunnen wij strategische opslaglocaties over vrijwel de hele wereld verzorgen.
Laat ons de zorg voor de opslag, order picken, voorraadbeheer én verzending van uw goederen verzorgen, exact volgens de daarvoor geldende condities.
Zo heeft u door warehousing meer ruimte en tijd voor uw eigen bedrijfsactiviteiten!

Pallet

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de verzending van uw pallets binnen Europa? Met een persoonlijke aanpak en unieke productlijn bieden wij een oplossing voor al uw zakelijke palletvervoer in Europa; van één kilogram tot een complete lading, in verschillende looptijden, met optimale kwaliteit voor elke bestemming. Dit alles uiteraard aan te vullen met diverse extra services en de mogelijkheid om te voorzien in verschillende maatwerkoplossingen.